*
DNES
U19 | Rozhovor s trenérem Romanem Westem
včera
Z PLOCHY | Michal Kohút po zápase v Českých Budějovicích
28.04.2024
TISKOVKA | Ondřej Mihálik po zápase v Českých Budějovicích
28.04.2024
TISKOVKA | Jan Baránek po zápase v Českých Budějovicích
25.04.2024
Rozhovory | Budějovice - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024

Bc. Vladimír Krejčí hledá posily aneb Jeho dobrodružství v Islámském státu

11.06.2015, čtvrtek, 12:06
204-mestsky-fotbalovy-stadion-uh-hradiste-580-250.jpg

I když sezona teprve skončila, dravá štika mezi českými fotbalovými manažery, pan Bc. Vladimír Krejčí nelení a již hledá posily do nadcházející sezony. Po té, kdy se z finále Ligy mistrů vrátil s nepořízenou trenér Svatopluk Habanec, jelikož Messiho přivedl jen na roční hostování bez opce, se dá alespoň za částečný úspěch brát to, že na přestup nepřivedl nikoho menšího (tím se nechci dotknout Messiho), nežli věhlasného Neymara! Beznadějně zaplněné letiště v Kunovicích nejprve přivítalo L 410 s Barackem Obamou a Angelou Merkelovou, poté MIG 21 s Jirkou Macháčkem a Vladimirem Putinem, těsně následován Tupolevem Tu-160 se skupinou Pussy Riot. Když pak na obloze vybouchl Sputnik s Gagarinem, vypukl nefalšovaný ohňostroj. To však byla teprve předehra přistání Boeingu 787 Dreamliner se Svatoplukem Habancem a Neymarem. Davy fanoušků šílely, puberťačkám vlhlo spodní prádlo, všichni chtěli podpis Angely Merkelové. Po té přišlo i na Habance s Neymarem. Zatímco Angela Merkelová s Barackem Obamou nastoupili do přistavěné dodávky, Vladimír Putin s Jirkou Macháčkem šli na vlak a Pussy Riot hledaly nejbližší vězení. Svatoplukovi i Neymarovi se dostalo té cti a byla jim přistavěna služební Octavia, která je přivezla až na tiskovou konferenci do útrob stadionu. Až tam vyšel najevo rafinovaný trik Habancův. Jelikož páně Krejčímu slíbil hvězdné duo z finále Ligy mistrů a přilákal jen Messiho, zastavil se v Liberci a najmul Honzu Nezmara, který po další úspěšné sezoně v Liberci si hledá nové angažmá. V Praze na trhu u Vietnamců koupili za 70 korun (na účet klubu) Neymarův dres Barcelony, přelepili jedno písmenko a hvězda byla na světě! Nebýt samotného přiznání zúčastněných, nikdo si ničeho nevšimne. Kvality mají podobné a navíc, Honza má slovácké srdíčko. Tak se stal z Neymara Nezmar.

To však krapet jsme odbočili od cesty Bc. Krejčího za vysněnými posilami. Jak mu prozradil fotbalový agent Pavel Paska, fotbalový trh v Evropě je již přebraný, i když sezony v evropských ligách teprve skončily. Navíc upozornil, že za transfery fotbalistů se musí platit, což pochopitelně není v zájmu a tradici Slovácka. Když pan bakalář zjistil, že Robben, Ribéry, Cristiano Ronaldo, Ibrahimovič, Thiago Silva a jejich nicotné kluby zřejmě nevyslyší neodolatelné nabídce Slovácka, které by je vzalo na roční hostování bez opce s tím, že by je plně platily jejich původní kluby, musel se zaměřit na jiný trh. Hráči samotní zájem hrát za Slovácko měli velký, hlavně je fascinovala představa, že by mohli hrát v dresech NIKE, v nichž bude náš klub od příští sezony hrát, což se jim v jejich provinčních klubech dosud nepodařilo. A jelikož jarmark v Hradišti bude až o prázdninách, dostal Vladimír tip na Blízký východ.

Když Bc.Vladimír Krejčí na rogalu (všechna letadla již byla obsazena, jak jsem zmínil výše) nad Athénami naboural Airbus A380 s 880 lidmi na palubě a ten se zřítil do Středozemního moře, uvědomil si při pohledu na kompas z Lídlu za 150 korun, že blíží se k cíli. Jeho chmurné myšlenky nad životy nevinných lidí naopak vystřídala hrdost, nadšení a pocit, jaký má jen Chuck Norris, když v ekčním filmu sám postřílí a pobije 10.000 nuzných soupeřů. Pan Krejčí si totiž uvědomil, že právě zneškodnil tlupy, ba hordy dalších špinavých imigrantů, zejména těch ekonomických, islámských teroristů, nenáviděných muslimů. Neznepokojil se ani nad tím, že letadlo letělo z New Yorku (čti z Njů Jorku – město v USA – pozn. autora) a jedna letenka činila roční rozpočet Slovácka.

Nad územím Islámského státu si již svědomitě chystal pas, neboť Islámský stát zatím není v Evropské unii, přičemž jej přivítala kulometná palba. To Vladimíra znepokojilo a zkontroloval si, jestli má pas v pořádku. Zjistil, že ano a přes zesilující kulometnou palbu v poklidu přistál na hlavním letišti v hlavním městě Sýrie, okupované Islámském státem, Damašku.

Poté se jej džihádisté snažili přejet deseti tanky, avšak Bc. Krejčí vystřihl slovácký verbuňk a všem se tak lstivě a rafinovaně vyhnul. Šokovaní tankisté tak najeli do nejbližší zásobárny ropy vedle letiště, ta vybuchla a smetla i letecké ozbrojené letecké složky Islámského státu, který vyslal samotný šéf islámistů, Ing. PhDr. Chalífa Ibrahím (Abú Bakr al-Bagdádí). Když ten zjistil, že s takovýmto soupeřem se ještě nesetkal a není v možnostech Islámského státu jej vojensky porazit, přijal jej ve svém paláci, který činil čtyři velbloudy přikryté plachtou z cirkusu Humberto. „Naposledy jsem takového machra viděl v kině v Bejrůtu, Robocop s Terminátorem hadra“, vzlykal poražený Abů Bakr al-Bagdádí.

Vladimír Krejčí nešťastnému Chalífovi předal pověřovací dopis od prezidenta FAČR Miroslava Pelty, podepsaný rovněž Romanem Berbrem, Dášou Damkovou, přeškrtnutým podpisem Seppa Blattera, starostou Města Uh. Hradiště Ing. Stanislavem Blahou, majitelem Slovácka Ing. Zdeňkem Zemkem a uklízečkou Maňou Vocáckovou. To Chalífa naprosto zdecimovalo, začal plakat a schoval se pod velblouda. To naštvaného Krejčího naštvalo a za turban jej vytáhl jak králíka z klobouku. „Kdybych si mohl aspoň šáhnout na švába“, olizoval fotku s Dášou.

Dopis byl nekompromisní: Bc.Vladimír Krejčí má neomezenou diplomatickou imunitu nekonečné možnosti cestovat po území Islámského státu a vyhledávat posily pro 1. FC Slovácko. Psychicky zlomený nejmocnější muž Islámského státu si již strkal pistoli do úst, chtě ukončit svůj bídný život. Stiskl, avšak spoušť zazněla naprázdno. Vladimír se vítězoslavně zasmál jak Jean-Paul Belmondo, z ruky vysypal náboje a nekompromisně praví: „To by se ti líbilo, ty nekřesťanský pse spáchat zbabělou sebevraždu a být mučedníkem. To mne kur.a neser! Budeš mi dělat průvodce, šoféra, tlumočníka a kuchaře. A jestli nebudeš zlobit, dohodím ti fleka v Amfoře, Bohdalka má zlomenou nohu, jak vařila v televizi, uklouzla na segeďáku. Jestli zlobit budeš, pošlu ti sem naše komando, Jirku Babicu s Láďou Hruškou. Budete to všichni povinně žrát, až se z toho poserete, což teda netrvá dlouho. Vy zbabělí, nekřesťanští psi!“

Ing. PhDr. Chalífa Ibrahím (Abú Bakr al-Bagdádí) zavzlykal, narovnal si turban, z písku vytáhl řidičák sk. B., řidičák sk. Z na tank a vojenskou vétřiesku, kartičku zdravotní pojištovny, tři atlasy, patnáct map, čtyři globusy, pět GPS, kompas od dědečka, Blesk na cestu na čtení, cestopisného a turistického průvodce a poslední vydání Hattricku věnovaný lize v Perském zálivu. „Tak jedem?“ řekl tiše, poraženě. „Že jsem raděj nešel na popeláře, jak jsem se mohl mít, teď jsem se krásně mohl prohrabovat v odpadcích a loupat banánovou slupku“, řekl si v duchu.

Konec první části. Kdož bude mít zájem o další dobrodružství našeho hrdinného Vladimíra Krejčího, počkejte si na druhou část.

Jméno Heslo
text
  • JaRon - 27.07.2015, pondělí, 11:59
    (0)

    Hezké hezké, ale napínáš nás...už jsem čekal že se doslechneme jméno oné vyhlédnuté sunnitské posily. Však už kvůli ní plánujeme přestavbu stadionu aby se jeden z poločasů hrálo vždy směrem k USA...Ona neznámá posila pak bude dávat do střel na branku o to větší pumelice

  • Šovkovskij - 11.06.2015, čtvrtek, 19:40
    (0)

    To nejsem, ale to je známá věc:-)

  • juancarlos - 11.06.2015, čtvrtek, 18:51
    (0)

    no to mě podoj prsní pumpou :-D ty nemůžeš být normální :-D

  • Šovkovskij - 11.06.2015, čtvrtek, 18:06
    (0)

    Je mi záhadnou, proč mi nešel nahrát obrázek. Všechno jako obvykle, objevilo se "Obrázek byl v pořádku uploudován na server" a nic. Žádná chybová hláška. Ani na zmíněném obrázku nebylo nic pohoršujícího, jako např. potoky krve, či sťaté hlavy...:-)

pristi
 Další články:
18.07.2015, sobota, 13:08 - Výsledky soutěží za sezónu 2014/15 + spuštění nového ročníku!
19.06.2015, pátek, 08:43 - V Hradišti vznikl fotbalový chodník slávy
16.06.2015, úterý, 07:50 - Luboš Kalouda: Věřím Česku, 
že může dojít až do finále
13.06.2015, sobota, 10:28 - EURO U21: Michal Trávník: Euro může být zlom v mé kariéře
11.06.2015, čtvrtek, 08:28 - Slovácku zlínský rival nevadí, klub se těší na derby
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace