*
02.05.2024
Rozhovory | Slovácko - Sparta
30.04.2024
U19 | Rozhovor s trenérem Romanem Westem
29.04.2024
Z PLOCHY | Michal Kohút po zápase v Českých Budějovicích
28.04.2024
TISKOVKA | Ondřej Mihálik po zápase v Českých Budějovicích
28.04.2024
TISKOVKA | Jan Baránek po zápase v Českých Budějovicích
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024

(Ne)oprávněná kritika: Slovácko prý málo využívá novou tabuli

28.07.2015, úterý, 18:37
stadion_velky.jpg

Vedle velké chvály za předvedenou hru a výsledek úvodního zápasu nového ligového ročníku proti pražské Dukle, se na fotbalový klub Slovácko nahrnula i nečekaná vlna kritiky. Fanouškům se nelíbilo slabé využití nové tabule, neslyšitelný rozhlas či nefunkční turnikety. Slovácký deník proto zjišťoval, kde se stala chyba. A ne všude si klub ostrou kritiku zasloužil.

„Víte, už jsem z toho unavený. My vyhrajeme krásný zápas a tady se zase hledají nedostatky. Přitom máme jeden z nejlepších stadionů v republice. Co by za takový dali ve Zlíně, na Dukle a v dalších klubech. My kdybychom tady ale měli třeba zlaté kliky, tak někteří lidi budou nadávat, že nejsou diamantové," neskrývá rozčarování ředitel klubu Vladimír Krejčí.

„Pokud se vyskytly v průběhu utkání některé technické problémy, tak bych se chtěl divákům omluvit. Mohu slíbit, že vše monitorujeme a v rámci našich možností budeme reagovat," dodal šéf klubu.

Příznivcům se nelíbilo především slabé využití nové tabule, na které, až na pár reklam, běžel jen stav utkání a čas.

„Bylo to horší, než s tou starou, protože tam se psala i návštěva, karty a góly. Potenciál to má daleko větší, snad ho co nejdřív začnou využívat," píše v diskuzi na fanouškovských stránkách fcslovacko.com příznivec pod přezdívkou Pecan. Tomu by se, stejně jako dalším, na tabuli líbilo opakování akcí, případně i záběry z blízka, fotky hráčů či nejrůznější statistiky.

Jméno Heslo
text
  • Skein - 30.07.2015, čtvrtek, 13:12
    (0)

    jejich problém je to humorné, FCS musíme posunout ;)

  • eLucky - 29.07.2015, středa, 13:37
    (0)

    to fcslovacko: A pak že Boleslav je dál než my:D Zřejmě profíci:D

  • Babu - 29.07.2015, středa, 13:18
    (0)

    fcslovacko: no ty kráso :D ale hlavně jestli mají v bolce umyté sedačky a funkční rozhlas, ostatní není důležité! :D

  • ostuda slovácka - 29.07.2015, středa, 13:13
    (0)

    https://twitter.com/jakub_konecny/status/626346482938040320 V Boleslavi super jednání :DD

  • Skein - 29.07.2015, středa, 10:29
    (0)

    *května

  • Skein - 29.07.2015, středa, 10:28
    (0)

    tady jsou výtvory :-D, catering dělá teda pan Soviš, neznám. Pokud chceme změnu, je potřeba apelovat na něj, + klub, a ne tu psát pohádky, tady se to nevyřeší. Jen si o tom můžeme psát, což je na tři věci. Dále prosím nerozebírejte tabuli, tabule je tu chvíli, takže dejte klubu prostor, dostal jsem na setkání nějaký příslib. Uvídíme kam se to ubere, je tu alternativa že by to bylo ve spolupráci s nějakou TV, ale vše o jednáních, financích atd. a nezapomente: 1. ke konci dokončení prací a instalace kolem Eura 2. předání města UH a klubu FCS stadionu do užívání FA CR, kde byly pověřené osoby k dispozic, jinak vše v režii FA. 3. postupně se doladují věci už ze straby FCS, a není to hned. Nemůžete chcít zázraky po pár dnech. závěrem: turnikety se řeší zvuk se řeší bude otevřen fanshop a postupné dodány věci, že e-Lucky a hlavně p.Zemek chce postupně měnit nějaké věci, viz setkání takže neremcejte, chodte na fotbal fandit, jezdětě na výjezdy Udělal bych skalních fans, kde bylo vhodné se domluvit nějaké aktivitě k akcím co zazněli na setkání, apod. :-)

  • rim - 29.07.2015, středa, 09:33
    (0)

    Johny, ty tady planceš koše s baňama! První nadáváš na občerstvení a pak by sis přál motivační programy ve Slovácké dědině. Z mého pohledu - málo kdy se člověk setkává s frontou u piva. Ano, nějaká vznikne, ale ne taková, jak tomu bývalo dřív. Fronta až do parku a pivo teplý hnus. Dnes tam máš stánků jak namrdá a osobně můžu říct, že roznašečku s pivem potkám během zápasu tak 5 krát, když kolem mě prochází. To si myslím, že není málo. Pokud tedy ty Horyšulku nevyžeřeš 20 piv.

  • eLucky - 29.07.2015, středa, 09:10
    (0)

    to Hory: Laďa především musí cenu nastavit tak, aby si vydělal na provoz a na sebe. To už ale není o občerstvení to co říkáš;):D A mimochodem takové akce tu čas od času nárazově bývaly. Jednu dobu jsme dokonce nějak zkoušely - byly kolem toho samé technické problémy - přenášet živě tiskovku do Slovácké dědiny. Vize byla taková, že by po tiskovce přišel někdo z hráčů i přímo do Slovácké dědiny. Proč se to neuskutečnilo nikdy už moc nevím, ale rozhodně tam byl problém aj v tom, že v dědině prostě po zápase moc lidí neostávalo... Některé z těchto nápadů se teď budou možná oživovat, ale je to o částečně o financích, lidech a možnostech. A velkou obavou v tomto směru je zájem fanoušků, protože 90% aktivit směrem k fanouškům umřelo na nezájem fanoušků. To se pak není čemu divit, že aktivity pro fanoušky jsou na takové úrovni:( Osobně su hlavně za to, ať - když už se něco dělat bude - aby se novinky dělali systematicky a fungovaly vždy a za všech okolností a nebylo tom tak, že jednou se nebude chtět tomu jednomu člověku - na kterém to stojí - a prostě to nebude. Lidi pak budů nasraní a příště nedojdů. A je jedno, že předtím to pětkrát bylo bez problémů, bylo kotel lidí a všem sa to líbilo. No já nevim, kde ses to měl/mohl dočíst, že byl konkurz - nebo výběrové řízení - nevim co to bylo.

  • Hory - 29.07.2015, středa, 08:59
    (0)

    e Lucky jaké má Soviš marže, je mi jedno. Cenu stejně musí nastavit tak, aby prodával. To, že je občerstvení na Slovácku špatné jsem nikdy netvrdil a ani si to nemyslím. Špatný je servis kolem toho. Málo,prodejních míst,málo obsluhy v hledišti,málo přidané hodnoty pro diváky před a po zápase. Tím mám na mysli aby třeba před utkáním běžel dvě,tři hodiny program ve Slovácké dědině a klidně hodinu či dvě po utkání to samé. Lidi by se naučili chodit za zábavou a přivedli další nejen na tu zábavu, ale i do hlediště a nejen že bude hezký pokled na zaplněné tribuny, ale jistě i pokladník bude mít hezčí pohled na tržby ze vstupného. Jinak Krejčí se se mnou bavit nechce, neboť jak jsem psal, ani neodpověděl. Je pravdou, že po cca týdnu mi zavolal jeden člověk z klubu, že mu Krejčí řekl ať mi zavolá. Tak zavolal s tím, že se můžeme sejít, že se v dalším telefonátu domluvíme kdy. To kdy, trvá dodnes... A pokud byl konkurz na nového dodavatele služeb, tak kde jsem se to mohl dočíst, nebo si to zjistit? A kolik se do něj přihlásilo uchazečů? A jinak klobok dolů před Tebou co děláš, vč. Tvojí. Jste borci!

  • eLucky - 29.07.2015, středa, 08:40
    (0)

    to Hory: Nevim cos ředitelovi psal v minulé sezóně, ale Laďovi po minulé sezóně končila smlouva a byl konkurz na nového dodavatele. Z toho vyšel jako vítěz opět Laďa. Jinak než, že bude mnět dodavatel monopol to ani nejde, to je nesmysl, to by bylo náročné pro klub i pro takového dodavatele. Dokonce si myslím, že by na to žádný nepřistoupil. Otázkou hlavně je jaké má nastavené Laďa mantinely ať už co se týká marží a nebo co se týká smluvních podmínek od klubu. Jinak euro jednoznačně ukázalo, že občerstvení na Slovácku zdaleka není tak špatné, jak tu všeci píšete... Není to nic světoborného, to nepopírám, ale myslím, že to odpovídá tomu, co z toho při stávajících podmínkách může provozovatel dostat. Možná se dá bavit o kvalitě surovin - klobásky, chleba, atd. - ale to už je zase otázka toho jaké má podmínky od klubu a jako marži, pravděpodobně zvýšení kvality při zachování marže by muselo znamenat zvýšení ceny. Nežijeme v komunismu, Laďa, a ani nikdo jiný, to nedělá aby to na Slovácku bylo lepší, ale aby si na sebe vydělal. To jenom já dělám pro Slovácko weby a s mojů provozujeme fanshop jenom proto, že to chceme někam posunout a nezajímá nás vlastní prospěch! Pokud chceš Hory provozovat na stejné bázi občerstvení, určitě by se s tebou o tom Krejčí mohl bavit.

  • Hory - 29.07.2015, středa, 08:20
    (0)

    To co se tam točí za hrůzu s tím asi nikdo nic neudělá, tak to musí být. Se vším ostatním se dá něco udělat. Vše ostatní je na provozovateli (Soviš?). A tam je zakopaný pes. Ten člověk má "monopol" na gastro služby při fotbale a nato, kolik sezon to dělá, není schopen pružně reagovat a je vidět, že mu to tak stačí. Musí si být hodně jistý tím, že to bude vždy on, kdo to tam bude zajišťovat, jinak by asi fungoval jinou formou. Už v loňské sezoně kdy jsem psal řediteli klubu, že se mi to nelíbí a že bych se do toho pustil já, tak odpověď? Žádná...asi mu vyhovuje ten stav který je a nemíní a nechce jej řešit. Tak si říkám, jaký k tomu může mít důvod? ...

  • Babu - 29.07.2015, středa, 08:15
    (0)

    Pecan: jaké problémy byly s fanshopem v minulé sezóně? Pokud myslíš letošní start, tak to je pouze a jen o tom, že když je letní přestávka tak krátká, nestihneš vyrobit dostatek zboží za přijatelné ceny, poslat je sem, nacenit a zprovoznit. Na další domácí zápas bude sortiment o moc bohatší.

  • eLucky - 29.07.2015, středa, 07:41
    (0)

    Jinak podle mňa je dobře, že tento článek vyšel. Už protože klub se narozdíl od předchozích průserů, alespoň snaží o vysvětlení. Samozřejmě důležitá je především náprava těch viditelných průserů, pak to proběhne tak, jak by to proběhnout mělo. Takové problémy se můžou vyskytnou všude, ale klub z nich musí vyjít poučen a napravit je. Kopat kolem ve stylu diamantových klik nemá smysl, i když je fakt, že někteří notoričtí frckači si prostě dycky něco najdů. Takových lidí si nemá cenu všímat, protože jejich příspěvky do diskuse jsou stále stejné pořád dokola, navíc jejich příspěvky nesou jenom to špatné a postrádají přínos konstruktivní kritiky - návrh lepšího řešení.

    Další bod - který rozpoutal pro mňa nečekanou diskuzi teda - je občerstvení. Na rovinu je fakt, že fronty v sobotu byly jednoznačně katastrofální! Z toho pak samozřejmě plyne to, že vám v takové frontě natočí hnusné pivo pod míru. Kdo někdy zkoušel točit pivo za takových podmínek, tak nemůže tvrdit, že je to neschopností obsluhy, to prostě nejde jinak natočit. Jedinou možností je, že budu mnět 2-3krát víc píp a k těm pípám zaplatím lidi. Pak ale buď mosí byt takový nával na pivo každý zápas - což nebude - a nebo se musí pivo zdražit, protože pořád je to byznys a provozovatel občerstvení to dělá tak, aby na tom vydělal, což je zprostředkovaně i cílem klubu. Pokud se zvýší provozní náklady, musí se zvýšit příjem a jestli mně tu někdo bude tvrdit, že je to přímá úměra, tak žije stále v komunismu, kde bylo všeho tak málo, že když dovezli místo jedné bedny jogurtů dvě bedny, tak si mohli byt stejně jistí, že je prodajů. Navíc u piva další roli hraje fakt, že točit se mosí všude Gambáč, přidáme-li k tomu, že pivo mosíš točit kurevsky rychlo a je vedro, tak prostě natočíš břečku, to je realita s kterou člověk, který si kupuje pivo na fotbale, mosí počítat. Na dobré pivo si běžte do hospůdky nebo na ten dědinský fotbal, kde těch piv vytočí za celý zápas to co na Slovácku zhruba za minutu;)

  • eLucky - 29.07.2015, středa, 07:24
    (0)

    to Pecan: Pravidla se měnili, před 4 rokama to asi eště šlo, ale spíš si myslím, že už tehdy s tím měl STES problém u Sparty, ale Sparta je Sparta, ta si dycky všecko nějak obhájí, kdybysme s tím začali mi, tak nás budou chtět určitě exemplárně potrestat, to si piš;)

  • Greif - 29.07.2015, středa, 06:22
    (0)

    Promin stezujes si na humus a ted najednou si stezujes na fronty ? Ktomu fakt neni co rict ...

  • Pecan - 29.07.2015, středa, 01:48
    (0)

    A k tomu přímému přenosu na tabuli. Možná se v poslední době změnila pravidla, ale když jsem byl tak před 4 rokama na výjezdu právě na spartě, byl jsem tam tehdy poprvé, tak mě právě překvapilo, že na jedné z těch jejich tabulí ten zápas tedy šel živě, měli to na záběr z té horní kamery z tribuny. Takže mě trochu překvapilo, že v článku je napsané, že to nejde ani z důvodů pravidel

  • Pecan - 29.07.2015, středa, 01:41
    (0)

    Tak když na základě mého příspěvku napsali článek do novin, tak bych se k tomu ještě jednou vyjádřil. Sportovní stránku teď neřešme, ta byla hodně dobrá. Jde o tu organizaci kolem. Měli jsme přestávku, ve které pravě dle mého názoru je čas takové technické věci vyřešit. Hrálo se tu sice ME, ale tím spíš by to mělo být v pohodě. Já jsem na ME nebyl, ale předpokládám, že na ME vzhledem k přípravě toho turnaje všechno na stadionu šlapalo jak mělo. Ale i kdyby ten rozhlas na ME nefungoval, tak přece je to docela důležitá věc a management klubu by se mělo v sezonní přestávce postarat o nápravu. Turnikety na konci sezóny fungovaly i na naše lístky, v průběhu ME musely fungovat taky, tak nechápu jak je možné, že z ničeho nic po tom, co jsou tam namontované třeba 3 měsíce nefungují. A ta tabule. Dobře chápu, že asi tady nebudeme mít 5 kamer, které budou hřiště snímat, abychom si to pak mohli pouštět na tabuli. Záběry teda vynechme i když sparťani můžou být napíchlí na ČT, tak proč bychom nemohli i my mít stejnou dohodu? To není o tom, že mě konkrétně by to nějak chybělo, ale jde o to, že všechny takové maličkosti zvyšují hodnotu návštěvy zápasu na Slovácku. Pokud by to tak nešlo domluvit při všech zápasech, tak proč ne aspoň při zápasech, kdy jsme v TV? A takové věci jako sestavy, karty, góly atd na to určitě žádnou speciální techniku mít nemusíme, stačí vůle to tam chtít mít. Od toho pravě byla ta přestávka, aby se s tím naučili dělat a do začátku ligy to měli vymakané. Jsme možná kritičtí, ale my si ty problémy přece nevymýšlíme, jenom na ně upozorňujeme. Kdyby to byla ojedinělá událost, tak by to tady asi nikdo nepsal, ale hlavní problém je ten, že Slovácko v organizačních věcech pokulhává dlouhodobě a fanoušci nevidí, že by se to mělo zlepšit, a proto se v nich hromadí frustrace z tohoto stavu. Např. loňská blamáž s nedodanými dresy, kdy jsme půlku sezony nebo jak dlouho hráli ve starých, problémy s věcmi ve fanshopu (tady se pohybuju ale trochu na tenkém ledě, nevím, kdo ho má přesně na starost, vím, že se to nějak měnilo fanoušci/klub/dodavatel), dlouhodobě špinavé sedačky, nulová reklama na zápasy. Chápu, že může vzniknout problém, ale pokud vznikne, tak by se měl co nejrychleji řešit a ne se tvářit, že o nic nejde. Já se bojím, že to tak bude i s tou tabulí, kdy tuto sezonu projedeme ve stylu prvního zápasu. Nejde konkrétně jenom o tu tabuli, ale ukazuje to na nedobrou organizační práci klubu. Mile by mě překvapilo, kdybych si mýlil a všechno už na dalším domácím zápase bylo, jak má být...

  • duffino - 28.07.2015, úterý, 23:49
    (0)

    Jen jedna otázka, možná to tu bylo,ale nedočetl jsem se. Kde zmizely TV zpod B tribuny?

  • duffino - 28.07.2015, úterý, 23:46
    (0)

    Kdysi jsem byl na fotbale na Slavii (nový stadion) a dal si tam klobásku. Levnější, větší a chutnější než u nás. Dále občas zavítám na hokej do Zlína a rychlost "odbavení" u občerstvení je docela stejná, jen kvalita a poměr cena/množství opět jednoznačně v neprospěch Slovácka. Už je tyto dvě zkušenosti dávají za pravdu kritikům zdejšího (občerstvení). asi by stálo za zvážení udělat zkoušku s povolením stánku konkurence. Asi bychom se všichni nestačili divit, co by to znamenalo. Nemám nic proti obsluze, ta ovšem za kvalitu není zodpovědná. Možná by stačilo nechtít při "výběrovím řízení" tak velké výpalné, aby mohla jít kvalita nahoru. Ale šak co bysme chtěli, že, když se vyhrálo. Dle vyjádření pana Krejčího by to ovšem znamenalo, že v převážné většině domácích zápasů minulé sezony by mělo být občerstvení skoro zadarmo (vztaženo na počet domácích výher).

  • Buchlovjak - 28.07.2015, úterý, 23:44
    (0)

    Lakouši zruš tady tu diskuzi prosím :-D. Už chápu proč se tu dívám jen jednou za čas :-D. A Greife ty zkus aspoň jednou z deseti pokusů kdy něco píšeš to vyjádření napsat bez urážek a keců okolo nebo tu za chvíli budeš diskutovat jen s lidma, co tu chodí jen prudit :-)

  • wiper99 - 28.07.2015, úterý, 23:04
    (0)

    tak nikdo nechce žadny luxus a nebo si vymýšlet to ne ,jen to dat si o přestavce v klidu pivo a nebo něco na očerstveni ,nestat na to fronty a aby st to dalo pit nic vic a nic min ,a nechapu že se toho někdo chyta když to tak je ,a je to jenom nazor vždyt je to tady přece diskuze!!!

  • lagic - 28.07.2015, úterý, 22:52
    (0)

    to wiper: to víte, kulaté lopaty jsou zvyklé na jiný standart, těm přijde to, co je na stadionu jako luxus :-)))

  • wiper99 - 28.07.2015, úterý, 22:23
    (0)

    to greif:to neni o tom co tam toči ale jak a v jakem množstvi to maji zajištěne a proč Plzen zrovna to nevim kde si na to došel ,ale vidim že jsi nějaky mooc chytry že posilaš lidi na lečeni.....a snad jsem tolik neřekl,a asi podle tebe bylo a je všechno v pořadku tak to pardon a jako bych nic neřekl

  • Greif - 28.07.2015, úterý, 22:23
    (0)

    A hlavne kulturu .. :D kultura nebude dokud to nebudete met v hlave v poradku a budete se chovat jak prumerni cesi ...

  • Babu - 28.07.2015, úterý, 22:21
    (0)

    jak krejčí není můj nejoblíbenější Bc pán, tak s jeho tvrzením, že někteří lidi budou nadávat, když tu budou zlaté kliky, že tu nejsou diamantové, docela souhlasím.. den co den si tu vyléváte srdíčka furt dokola, jak zaseklé magneťáky..

  • Greif - 28.07.2015, úterý, 22:18
    (0)

    Prosimte stezuj zi na generalniho sponzora a dodavatele ligy .. Nebo se bez lecit .. Jestli si myslis ze ti tu budou tocit plzen tak na to zapomen .. Jiri dej me prosimte c. tve sedacky do priste ti ji i vylestim .. Ps: byls na generalce? Pac vas tady jeste dva dny poslouchat jak vy by ste udelali vse lip je vazne uz neskutecne ..

  • wiper99 - 28.07.2015, úterý, 22:13
    (0)

    to babu: co je mě po jiných stadionech ja chodim na ten naš a moc rad(a už vice jak 35let) a mužu tis klidem řict že to co se děla a nebo zajištuje pro fanoušky a všechny co tam přijdou je čim dal horší a je to horši jak za bolševika to bylo pivo na Krčku sice v papirovo voskových kelimkach ale nikdy takovy humuds jako tam toči ted aani jsem nestal pul hodiny ve frontě a ještě dostal podmirové ,tak nevim teda o co ti jde že nas srovnavaš s kdovi kym ,nic mě po jinach stadionech neni a je to problem k zamyšleni o celkove kultuře všeho kolem fotbalu a tim ted nemyslim děni na hřišti,a myslim si že je v moci p. Krejčiho aby s tim něco udělal ale to by asi musel teda chti něco řešit .

  • Hory - 28.07.2015, úterý, 21:51
    (0)

    Lagic - ta poslední věte se Ti skvěle povedla! Fakt dobré.

  • lagic - 28.07.2015, úterý, 21:36
    (0)

    Tak to jste mě pane Bc. rozesmál. Zrovna Vy, který máte fanoušky u zádele, tak jste jimi rozčarován! Místo toho, abyste uznal, že organizace stála za starou bačkoru a fanouškům se omluvil za absolutní nezvládnutí, tak se do nich budete ještě navážet. Co jste pro fans zrovna Vy kdy udělal? U Vás mi to Vaše Bc. evokuje spíš zkratku "blbec", co si nevidí do úst. Takže fans, držte hubu a krok a buďte rádi, že vůbec můžete na fotbal chodit. A podotýkám, že 99% lidí, co tu psalo, tak i zdůraznilo, že zápas na hřišti byl krásný a dojem kazilo jen to, co se dělo okolo. Co pane rozhořčený Bc. jěště víc chcete? Vy máte dělat vše pro to, aby lidí v ochzech přibývalo, ale zdá se, že děláte spíš úplný opak. S pozdravem, Bc. Ing. Michal Laga Dis. (a vyberte si, který titul se Vám nejvíc líbí)

  • ondicz - 28.07.2015, úterý, 21:25
    (0)

    Já hlavně apeluju na klub, aby už konečně udělal ředitelem Vajdíka, který byl všude dvakrát a od všeho má klíče. Ten chlapec nás do dvou roků dostane do evropy. A aj ty diamantové kliky budou!

  • a jé - 28.07.2015, úterý, 20:59
    (0)

    jen to občerstvení za Synotu bylo lepší třeba i langoše ty jsem si dávál každý zápas tam by se mělo vedení zamyslet a to je pravda

  • a jé - 28.07.2015, úterý, 20:56
    (0)

    ale pánové klid já jsem v nějakém prohlášení četl , že rekonstrukce stadionu měla stát 140 mega a že bylo proinvestováno v první fázi 100 mega to znamená že by měla následovat i další fáze rekonstrukce a tam se třeba dostane na rozhlas s hw i sw to chce klid

  • Babu - 28.07.2015, úterý, 20:54
    (0)

    vajdik: kolik viděls prvoligových stadionů? Protože jestli u nás je občerstvení hrozné, tak nevím, co bys říkal na Dukle, Baníku (tam ti ani klobásu nedonesou), Slavii (nealko pivo za 45Kč), ale to bych mohla pokračovat dva dny dál. Jinak též předpokládám, že rozhlas se do příště vyřeší, je to takový otravný problém.

  • wiper99 - 28.07.2015, úterý, 20:54
    (0)

    jo přesně tak jak jsi to napsal vajdik je to všechno pravda a řečeno tak jak to je a chtěl bych vidět kdyby takove občerstveni meli na VIP tak jak by se jim to libilo, ale o to nejde at je hezky fotbalovy zažitek umocněm aj slušnym občerstvenim v potřebnem množstvi a kvalitě a bude to super nic na tom neni jen se o to postarat a je to

  • Witeek - 28.07.2015, úterý, 20:42
    (0)

    Vajdik: pěkně napsáno. Naprostý souhlas.

  • vajdik - 28.07.2015, úterý, 19:47
    (0)

    Pane Bc. Krejčí - většina reakcí tady proběhla s velice kladným hodnocením výkonu hráčů FCS! A dovolte mi, že ikdyž máme jak říkáte jeden z nejkvalitnějších stadionů v ČR, tak pro řadového fanouška krom nových WC není ZHOLA NIC!!! Já si zaplatil 150 Kč za vstup, viděl jsem nádhernou hru Slovácka, ale to je vše..i nadále špinavá sedačka, občerstvení horší jak na jakémkoli venkovském fotbalu v širokém okolí, rozhlas může být zastaralý (proč nebyl opraven při nákladné rekonstrukci, to netuším - nebo možná ano, VIPka prostě měla přednost..), ale ten treba jak píšete na Dukle, ve Zlíně funguje..a to jsou daleko starší stadiony! No a světelná tabule, já jen reknu tolik..snad kdyz se porizovala, vedel klub co porizuje a co je k tabuli dodáno za SW a HW a ne po cca trech měsících kdy tabule v UH máme zjištovat co vše nejde. Nikdo nemohl očekávat celý fotbalový přenos jako tomu bylo u ME21 ale minimálně sestava, počet diváků či kdo dostal žlutou kartu by měla umět jakákoli tabule se základním SW! A pokud to tato neumí, tak by mě zajímalo kdo tuto tabuli kupoval a kdo je za to odpovědný?! Pane Bc. Krejčí, každá kritika by měla být impulsem pro Vás, že naše Slovácko není lidem v okolí lhostejné a lidé kolem chtějí za svých 150 Kč na zápas v dnešní době už něco víc... S pozdravem, a at vystoupim s anonymity, podepisuji se - Jiří Spath

  • wiper99 - 28.07.2015, úterý, 19:00
    (0)

    nooo to je všechno velice pěkné a hezky všechno okecane tak uvidime jaka bude realita,ale ještě stoji za zminku obcerstveni ktere absolutně neodpovida ligovemu fotbalu jak v jeno množstvi k poměru divaku tak i jeho kvalita za ceny ktere za to chtěji ,nemam žadny problem dat i 30,* kč za pivo ale at je to pivo a ne nějaka zvadla tepla břečka a at na něj nestojim pul hodiny ,to by bylo taky na zvaženi jestli nebude sjednana patřična nahrada podivat se po jinem kvalitnějšim dodavateli těchto služeb ,vždyt jit v Hradištti na fotbal je fajn zažitek tak pro si ho kazit takovou věci jako je nekvalitni občerstveni.

pristi
 Další články:
03.08.2015, pondělí, 18:03 - Na Plzeň Vávro! BUS JEDE!!!
31.07.2015, pátek, 13:30 - Nová sezona mě může posunout v kariéře dál, říká Civič
29.07.2015, středa, 14:53 - Do Teplic ! Zrušeno pro nezájem !
29.07.2015, středa, 13:37 - Habancovo krátké hodnocení: Zápas rozhodlo, že máme Doška
28.07.2015, úterý, 20:22 - Report ze zápasu s Duklou + výjezdová kartička
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace